Foto album Houten Hondenkennel

Houten-Hondenkennel.be is een onderdeel van houtenhondenbench.nl

foto album Houten Hondenkennel hier ziet u foto’s van de meubels die door ons zijn gebouwd.

Elke hondenbench of hondenkennel is geheel op maat en naar wens gemaakt, er zijn geen standaard modellen. Wel hebben we in de prijslijst voorbeeld modellen staan waar u al een berekening mee kunt maken wat een bench of kennel van een bepaalde afmeting zal gaan kosten. Wilt u ook een een bench of kennel bestellen of u wilt informatie, neem dan contact met ons op via de contactpagina.

De linken zullen u doorsturen naar de site van www.houtenhondenbench.nl

Voor diverse andere modellen die zijn gemaakt door ons, kunt u ook een kijken op onze facebook pagina met nog meer voorbeelden van diverse hondenmanden en kennels. houtenhondenbench-Facebookpagina

Hier staan ook de reviews vermeld die door de klanten zijn gedeeld. Hondenbenches/reviews

houtenhondenkennel.be
houtenhondenkennel.be
houtenhondenkennel.be

Heeft u speciale wensen met betrekking tot het bouwen of ontwerpen van een meubelstuk zoals een bench, kennel, kledingkast, computermeubel, dressoir, televisie meubel of iets anders.

Geef uw wensen dan aan ons door met uw uitleg of een tekening, schets via mail naar info@houtenhondenbench.nl

We maken dan een tekening en een vrijblijvende offerte die u rustig kunt bekijken, en is het niet helemaal naar uw wens dan passen wij het weer aan, net zolang tot het is zoals u het wilt hebben. We geven ruim van te voren aan wanneer we met de bouw van uw meubel gaan beginnen, en tot die tijd kunt u nog aanpassingen aan ons doorgeven, natuurlijk niet meer wanneer we met de bouw zijn begonnen. Ook tijdens de bouw van uw meubel houden wij u op de hoogte doormiddel van foto’s die we via mail naar u toesturen. Zo weet u hoe de meubel word gebouwd en ziet u ook het resultaat.

Home

Scroll naar boven
Scroll naar top